DE MAFFIOSO KAMER

Al jaren sta je onderaan de ladder van de maffia familie en je bent het zat om alle rot klusjes op te knappen. Het dierbaarste bezit van de Maffia baas is een aantal enorm grote diamanten, welke hij goed verstopt heeft in zijn kantoor. Als je deze kunt stelen en verkopen ben je voorzien van een gouden toekomst. De baas loopt zojuist woedend naar buiten....dit is jouw kans!

Een unieke kamer!

Vol met verborgen aanwijzingen en puzzels, het is een echte uitdaging om binnen 60 minuten de uitgang te vinden!

Je hebt 60 minuten!

60 minuten lijkt veel, maar naar mate de seconden wegtikken en de spanning toeneemt, zul je merken dat je snel tijd te kort komt.

Los de puzzels op!

Je zult creatief, slim en doordacht moeten zijn. Alleen met 'out of the box' denken, los je de puzzels op!

WIJ ZIJN ESCAPE ROOM THE CUBE


Escape Room The Cube in Hellevoetsluis is spannend, uniek en leuk voor iedereen. Ontrafel puzzels, open sloten en wees creatief. Escape Room The Cube is een geweldig uitje, waar je nog lang over zult napraten!

UNIEK OP
VOORNE-PUTTEN

In de snel groeiende wereld van Escape Rooms, is Escape Room The Cube HET uitje op het eiland Voorne-Putten.

Combineer Escape Room The Cube met een diner of een drankje. Vraag hiervoor naar onze arrangementen. Ook is een bezoek aan het mooie Winkelcentrum De Struytse Hoeck een absolute aanrader.

vraag naar onze arrangementen
Per groep
119,-
ongeveer 90 minuten
  • 2-6 personen per kamer
  • (vraag ons de mogelijkheden voor meer spelers)
  • Bij volle bezetting slechts €19,80 per persoon!
  • Ontvangst en uitleg
  • Begeleiding tijdens het spel
  • Drankje achteraf en gelegenheid om na te praten
  • Prijs is inclusief BTW

RESERVEREN

ARRANGEMENTEN

Op zoek naar een aanvulling op de Escape Room? Wij kunnen elke aanvraag aan. Door samenwerking met meerdere partijen in de nabije omgeving kunnen wij jullie ochtend, middag, avond of gehele dag organiseren.

Ook met bedrijfsuitjes hebben wij ruim ervaring. Van uitsluitend de Escape Room beleving tot compleet bedrijfsfeest kunnen wij in samenwerking met onze partners voor u organiseren. Uiteraard kunnen bedrijven op rekening betalen.

Onderstaande aanvullingen zijn bijvoorbeeld mogelijk:
-Diner bij Argentijns Restaurant La Cabana
-Lunch
-Bittergarnituur
-High Tea / High Wine bij Brasserie De Ommekeer
-Rondleiding in Nationaal Brandweermuseum
-Rondleiding in Droogdok Jan Blanken
-en meer...

Geef jou wensen en het verwachte aantal deelnemers aan ons door en wij maken vrijblijvend een offerte.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is een Escape Room?


Een escape room is het nieuwe uitje dat je met vrienden, collega’s en familie kunt spelen. Wordt 'opgesloten' in een themakamer, waar je 60 minuten hebt om de uitweg te vinden. Dit doe je door op zoek te gaan naar hints, puzzels en raadsels, welke allen opgelost moeten worden. De seconden tikken weg, dus enige haast is geboden. Een escape room is spannend en leuk tegelijk. Dit is een nieuwe ervaring die je moet proberen!

Met hoeveel mensen kunnen we spelen / boeken?


Onze kamer is geschikt voor 2 tot 6 personen. Het maximum heeft te maken met je veiligheid. De ruimte wordt met meerdere personen te vol en daarnaast zijn de puzzels gemaakt op maximaal 6 personen. Wil je met meer dan 6 personen komen spelen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden via 06-41781378 of info@escaperoomthecube.nl. Reserveren van meerdere tijdsloten na elkaar is uiteraard ook mogelijk. Wat is er nou leuker dan een wedstrijd houden van wie er het snelst ontsnapt?

Is dit spel geschikt voor ouderen, zwangere vrouwen of mensen met angsten?


Jazeker! Je wordt continue in de gaten gehouden via camera’s. Van buitenaf kunnen wij de kamers gewoon openen, ook als de stroom mocht uitvallen. Verder is er een noodknop waarbij het spel direct afgelopen is en de deur open gaat. De kamers zijn spannend en vermakelijk, maar niet eng.

Is het ook geschikt voor kinderen?


Kinderen vanaf 8 jaar zijn, onder begeleiding van volwassenen, welkom het spel te spelen. De puzzels zijn van verschillende niveaus, maar kinderen hebben andere inzichten dan volwassenen. Daardoor vult men elkaar aan. Door het geven van extra begeleiding en hints zullen wij ervoor zorgen dat de groep een geweldige ervaring zal hebben.

Kan ik een Escape Room kado geven?


Jazeker! Omdat het spel voor iedereen is, van jong tot oud, is het een ideaal en vooral origineel kado. Je geeft een ervaring die nooit meer vergeten wordt. Wij beschikken over kadobonnen welke af te halen zijn, maar kunnen ook opgestuurd worden. Vraag ons voor de diverse mogelijkheden op 06-41781378 of info@escaperoomthecube.nl

Kan een reservering geannuleerd worden?


Annuleren is kosteloos tot 72 uur voor de afspraak. Bij een annulering binnen 72 uur voor de afspraak, wordt €50 in rekening gebracht. Bij een annulering binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak moeten wij €70 euro in rekening brengen. Bij het niet komen opdagen -zonder annulering- zijn wij genoodzaakt om het volledige bedrag a €119 (per gereserveerde tijdslot) in rekening te brengen.

Na het reserveren van een tijdslot krijg je van ons een bevestiging per e-mail. Het is mogelijk dat deze mail in je SPAM terecht komt. Heb je geen bevestigings-mail ontvangen? Neem dan contact met ons op. We kunnen je reservering ook telefonisch of per e-mail aannemen.

Wat zijn de betaal mogelijkheden?


Betalen is mogelijk op locatie. Pinnen is op dit moment helaas nog niet mogelijk, dus graag contant. Wel hebben wij vlakbij diverse banken met pinautomaat gevestigd zitten. Voor zakelijke klanten is het mogelijk om op rekening te betalen.

Waar kan ik parkeren?


Escape Room The Cube is gevestigd op Winkelcentrum De Struytse Hoeck. Hierdoor is er ruime parkeergelegenheid. Het parkeren is geheel GRATIS, echter direct achter Escape Room The Cube is overdag kort parkeren van toepassing (maximaal 1 uur). Wij adviseren dan ook parkeren bij de Lidl (Struytse Hoeck 61 ) of Albert Heijn (Struytse Hoeck 91). Beiden parkeerplaatsen zijn binnen 5 minuten loopafstand.

Mogen we onder invloed van alcohol of drugs zijn?


Een enkel drankje op kan geen kwaad, echter is het wel zo dat er een hoop gebeurd in de kamer en de volledige focus nodig is. Wij adviseren dan ook om geen alcohol of drugs te nuttigen voor het spelen van de Escape Room. Wanneer er schade gemaakt wordt in de kamer, dient deze vergoed te worden. Mocht een van onze medewerkers van mening zijn dat een of meerdere deelnemers te veel onder invloed is, houden wij het recht om hem of haar (of desnoods de gehele groep) de toegang tot de Escape Room te weigeren. De kosten van de kamer dienen wel voldaan te worden en kunnen niet terug gevraagd worden.

ERVARINGEN

CONTACT

06-41781378
info@escaperoomthecube.nl
Struytse Hoeck 5, Hellevoetsluis